Energiruder - slut med at fyre for gråspurvene!

Glarmester Gruppen hjælper dig med at spare på varmeregningen. Skift dine gamle termoruder ud med nye A-mærkede energiruder. Så sparer du penge på din varmeregning og får et bedre indeklima. Du "fryser ikke ved vinduet," og samtidig er du med til at nedbringe CO2-udslippet.

Tjen guld og spar masser af grønne skove....!

Du kan selv beregne, hvor meget du sparer med Energiberegningsmodellen. Den udregner din energibesparelse ved brug af energiruder i forhold til almindelige termoruder.

Du går blot ind på www.energiruder.dk og udfylder felterne nederst på den side, du kommer ind på. Så kan du se, hvad du sparer. Det er vigtigt, at du udfører beregningen på grundlag af husets totale glasareal - også selv om du renoverer ruder/vinduer af flere gange.

Derfor er energiruden bedre

En energirude har samme opbygning som almindelige termoruder, nemlig 2 lag glas med en afstandsskinne imellem. Hulrummet er herefter fyldt med gasarten argon. I en energirude er det inderste lag glas forsynet med en tynd metalbelægning, som reflekterer varmen tilbage i rummet. Derfor holder den bedre på varmen end den almindelige termorude. Energiruden virker indirekte som en solfanger p.gr.a. dens højere isoleringsevne. Dermed bliver både vindue og hus varmere = mindre varmeforbrug.

Læs mere om energiruder på www.energiruder.dk