Autoruder og bilruder

Reparation af stenslag - København / Sjælland

Reparation af autoruder og stenslag i bilruder tilbydes professionelt udført i København og på Sjælland. En del af glarmestrene i Glarmester Gruppen er medlem af AutoGlarmester, og her kan vi ikke alene tilbyde reparation af autoruder og bilruder i København og på Sjælland - men kort sagt reparation af autoruder og stenslag på bilruder i hele Danmark.

Find en glarmester, der tilbyder glarmesterarbejde.

Specialuddannelse til reparation af autoruder / bilruder

I moderne biler udgør glasset en væsentlig del af karosseriets stabilitet. Derfor er det af afgørende betydning for sikkerheden, at autoruder (bilruder) er monteret korrekt. For at sikre dette gennemgår alle AutoGlarmestre i Glarmester Gruppen en specialuddannelse inden for reparation og montering, før de arbejder med autoruder (bilruder).

Professionel montage af autoruder / bilruder

Udskiftning af autoruder (bilruder) kræver optimale betingelser. Disse betingelser er til stede på vores autorudeværksteder. Sammen med det rigtige værktøj og korrekte reservedele sikrer det, at din autorude (bilrude) monteres 100 % korrekt. Samtidig får du 2 års garanti på montagen af din bilrude.

Reparation af stenslag - professionelt af fagfolk

Får du et stenslag, kan det ofte repareres. Vi tilbyder professionel reparation af stenslag og råder over det mest moderne udstyr. Derfor sikrer vi dig en hurtig og professionel reparation af stenslag. Sæt omgående et rudeplaster over stenslaget. Så øger du mulighederne for, at vi kan reparere din autorude (bilrude). Rudeplasterene får du gratis hos os.