Skibby Glarmesteren
Skibby Glarmesteren
Hovedgaden 2
4050 Skibby

Telefon: 47 52 70 66
Fax: 47 52 79 66
Hjemmeside: www.skibbyglarmesteren.dk
Kontakt glarmester
Skibby Glarmesterens beliggenhed I Hornsherred på grænsen til Nordsjælland er ensbetydende med en central placering i forhold til kunder over det meste af Nord- og Vestsjælland samt Storkøbenhavn. Selvfølgelig er hovedvægten lagt på at servicere kunder i lokalområdet og nærliggende Frederikssund, men Skibby Glarmesteren påtager sig gerne både større og mindre glasopgaver overalt på Sjælland.

Basen for glarmestervirksomheden er en stor, velassorteret butik og et velfungerende glarmesterværksted på Hovedgaden i Skibby. I butikken er det muligt at finde inspiration til glasløsninger og spejle til hjemmet. Spejle, glasdøre, glasvægge og glashylder fremstilles efter mål, og Skibby Glarmesteren er altid frisk på at trække på sin erfaring med henblik på at give kunderne ideer og nye indfaldsvinkler til moderne boligindretning med glas. Desuden rummer butikken en særskilt indramningsafdeling med mulighed for at finde passende rammer til alle former for billeder, litografier og fotografier.

Glarmesteren i Skibby rådgiver desuden gerne om brug af glas i byggeriet. Her vil du f.eks. kunne hente gode råd og værdifuld information om de store energibesparelser, du vil kunne opnå, ved at implementere energiruder eller forsatsruder i dine byggeplaner.

Skibby Glarmester er naturligvis også leveringsdygtig i alle former for glas til erhverv. Det gælder bl.a. solafskærmende glas og ikke mindst sikringsglas til skoler, butikker, virksomheder og kontorer. Glas benyttes i stigende omfang i tidens byggeri – det giver mange muligheder for arkitektoniske finesser, men skaber også behov for styring af solafskærmning. Levering af drivhusglas er i øvrigt en særlig niche, som glarmesteren i Skibby naturligvis også dækker.

Glarmesteren har et fortrinligt samarbejde med alle forsikringsselskaber og er behjælpelig med det praktiske i forbindelse med anmeldelse af skaderne.

Endelig har Skibby Glarmester en specialafdeling for autoruder. Selvfølgelig er man medlem af Autoglarmester – en sammenslutning af professionelle autoglarmestre under Dansk Autoglas. Det er din sikkerhed for veludført arbejde omkring reparation eller udskiftning af bilruder.