NielsenGlas.dk
NielsenGlas.dk
Kuldyssen 1
2630 Tåstrup

Telefon: 43 714 714
Hjemmeside: www.nielsenglas.dk
Kontakt glarmester
Nielsen Glas dk – en topmoderne glarmestervirksomhed med over 100 års erfaring – firmaet blev stiftet i 1900. Her forenes erfaring og respekt for traditionelt håndværk med opdateret viden om de nyeste udviklinger og trends inden for arbejdet med glas. Selvfølgelig anvendes den nyeste brancherelaterede teknik.

Beliggende i Tåstrup er Nielsen Glas det oplagte valg for løsning af glasopgaver i nærområdet, men firmaet, der i dag drives af Michael Nielsen – 5. Generation i Nielsen Glas – byder naturligvis gerne ind på glasarbejde for kunder i hele det storkøbenhavnske område samt dele af Sjælland.

Nielsen Glas beskæftiger i dag 4 svende, 2 lærlinge samt en bogholder. Desuden trækker man ved omfangsrige opgaver på arbejdskraft fra kolleger i branchen, så man er i stand til at varetage større glasentrerpriser ved såvel nybyggeri som renovering af eksisterende ejendomme. Opgaver løses for både private og offentlige kunder samt naturligvis for erhvervslivet.

Et speciale hos Nielsen Glas er levering af specialtilskåret glas og spejle til badeværelset. Der stilles særlige krav til glas i våde omgivelser. Nielsen Glas har stor erfaring med montering af brusekabiner og spejlglas og forstår at leve op til disse krav. Alt i glas til badeværelset leveres på specialmål – herunder glasdøre til brusekabiner eller hele kabiner i glas.

Også inden for levering og montering af autoglas og solfilm står Nielsen Glas med en omfattende knowhow. Autoruder og varmeafvisende solfilm tilbydes til alle bilmærker og årgange.