Husum Glarmester
Husum Glarmester
Frederikssundsvej 278
2700 Brønshøj

Telefon: 38 28 18 50
Fax: 38 28 08 50
Hjemmeside: www.husum-glarmester.dk
Kontakt glarmester
Husum Glarmester kan i 2014 fejre 60 års jubilæum som glarmester i Husum. Det vidner om stor stabilitet og en imponerende faglig kunnen. Borgerne i Husum ved nok, hvem der er deres lokale glarmester – det er Glarmester Juhl på Frederikssundsvej.

I den flotte glarmesterbutik kan kunderne se en række eksempler på, hvad et moderne glarmesterfirma formår. Her findes et stort udvalg af spejle i alle afskygninger, brusevægge og brusedøre, glashylder, og selvfølgelig kan man også bestille indramning af kunst, plakater o.l. Husum Glarmester har således et omfattende udvalg af rammelister og passepartout, så du altid vil kunne få lige præcis den indramning, som fuldender indtrykket af dit favoritkunstværk.

Alle klassiske glarmesteropgaver udføres naturligvis. Det gælder eksempelvis udskiftning af termoruder og butiksruder. Forsatsruder monteres, og Husum Glarmester har stor erfaring med isætning af sikkerhedsglas og ikke mindst energiruder, der er blevet særdeles populære i takt med energiprisernes himmelflugt. Også forsikringsskader hører til blandt glarmesterens kerneydelser. Her er mantraet hurtig hjælp – og hvis der er behov for at hjemtage specialglas eller glas, sørger Husum Glarmester naturligvis for midlertidig afdækning.