Hillerød Glarmesteren
Hillerød Glarmesteren
Frejasvej 7
3400 Hillerød

Telefon: 48 24 03 00
Hjemmeside: www.rammehuset.dk
Kontakt glarmester
Hillerød Glarmesteren, der også står bag Rammehuset, er et alsidigt nordsjællandsk glarmesterfirma med en omfattende erfaring inden for alt vedrørende glas og dets anvendelse.

Med udgangspunkt i Nordsjællands hjerte står Hillerød Glarmesteren parat til at assistere med alle tænkelige glasopgaver – både i forbindelse med nybyggeri og renovering af ejendomme. Den brede faglige knowhow, som er opbygget gennem årtier, sikrer dig den mest professionelle rådgivning og praktiske eksekvering af dit behov for glasløsning.

Hillerød Glarmesteres veluddannede medarbejdere udfører rutineret og med stor ansvarsfølelse alle glasopgaver. Vi har stor viden om den nyeste udvikling inden for bl.a. energiruder, der vil kunne give dig store varmebesparelse. Ring for yderligere information.
Også når det gælder butiksruder, er Hillerød Glarmesteren stærkt kørende – vi lover HURTIG udrykning ved akuktte vinduesskader. Evt. med tilbud om isætning af midlertidigt glas eller anden afdækning, såfremt specialglas eller særlige termoruder skal bestilles hjem

I den fysiske butik i Hillerød – Rammehuset – har Hillerød Glarmesteren specialiseret sig i samvittighedsfuld indramning af bl.a. malerier, litografier, plakater, broderier, fotos og stoftryk. Desuden præsenteres et stort udvalg af spejle.

Rammebutikken finder altid den helt rigtige indramningsløsning for dig. I butikken finder du i øvrigt løbende udstillinger med billedkunstnere – endnu en god grund til at aflægge den spændende glas- og rammebutik et besøg.