Glarmester Søren Lind Sørensen ApS
Glarmester Søren Lind Sørensen ApS
Egevej 4
2600 Glostrup

Telefon: 43 96 16 24
Kontakt glarmester
Glarmester Søren Lind Sørensen ApS er et ægte far / søn håndværkerfirma og et godt eksempel på, hvad man kan opnå ved at slå kompetente kræfter sammen. Glarmester Søren Lind Sørensen valgte i 2006 at inddrage sønnen Klaus i glarmesterfirmaet i Glostrup. Klaus er udlært tømrer og snedker og hans indtræden betød, at man nu kunne tilbyde alt inden for både glarmesteri og tømrer- / snedkerarbejde.

Denne kombination har vist sig at være en succes. Glarmester Søren Lind Sørensen ApS har i dag 8 ansatte og en stor og voksende kundekreds i lokalområdet og i Storkøbenhavn. Firmaet servicerer både private kunder og erhvervskunder. Og så har man etableret samarbejde med en række boligforeninger, der har indgået løbende serviceaftaler om vedligeholdelse, ligesom Lind Sørensen også assisterer i forbindelse med fraflytninger.

Desuden udgør udbedring af forsikringsskader en stor del af firmaets aktivitet. Man har et godt forhold til alle større forsikringsaktører på markedet, og selvfølgelig står Lind Sørensen ApS klar med hurtig udrykning i forbindelse med akutte skader, evt. med en midlertidig afdækning, mens man venter på, at specialglas skal blive leveret.

Endelig udfører Glarmester Søren Lind Sørensen ApS en række indramningsopgaver på det store tilknyttede værksted i Glostrup.