Glarmester Kim Rørdam Andersen
Glarmester Kim Rørdam Andersen
Stejlhøj 28
4400 Kalundborg

Telefon: 59 51 19 09
Fax: 59 51 79 09
Hjemmeside: www.kimroerdam.dk
Kontakt glarmester
Glarmester Kim Rørdam Andersen er det oplagte valg, hvis du står og skal bruge glarmesterydelser i Vestsjælland. Med placeringen i Kalundborg ligger Rørdam Andersen strategisk placeret og vil på kort tid kunne rykke ud til akutte glasopgaver i forbindelse med indbrud og forsikringsskader.

Glarmesteren i Kalundborg klarer alt inden for glas – det gælder opgaver i forbindelse med nybyggeri og renovering. Også gerne som del af større byggeentrepriser.

Kim Rørdam Andersen tilbyder i øvrigt også vinduestjek. Du får hjælp til at gennemgå dine vinduers aktuelle tilstand, og rudernes isoleringsevne vurderes. Det samme gælder karme og rammer, ligesom tætningslister og glaslister tjekkes af. Et vinduestjek munder ud i glarmesterens anbefalinger til forbedringer. Der vil altid være mulighed for optimeringer – som regel med store varmebesparelser til følge. Et vinduestjek er naturligvis gratis.

Tilskæring af glas er et speciale hos Kim Rørdam Andersen, der tilbyder tilpasning af alt inden for glas og spejle. Står du og mangler et stykke glas i specialmål? Til drivhuset, en ny glashylde, en smart bordplade eller noget helt andet? Det klarer glarmesteren i Kalundborg, ligesom han også gerne står for monteringen. Spejle fremstilles ligeledes efter mål - i stort set alle størrelser og faconer. Det er også muligt at få lavet huller og hakker i spejlet for individuel tilpasning. Ring for nærmere info.