Glarmester Jens Juhl
Glarmester Jens Juhl
Adelers Alle 166
4540 Fårevejle

Telefon: 59 65 04 64
Fax: 59 65 04 37
Hjemmeside: www.glarmester-juhl.dk
Kontakt glarmester
Glarmester Jens Juhl holder til I Fårevejle og varetager selvfølgelig alle tænkelige glasopgaver for en lang række kunder I Odsherred og det øvrige Nordvestsjælland. Men Glarmester Juhl dækker bredere og udfører også gerne glasarbejde på store dele af det øvrige Sjælland samt i Storkøbenhavn.

Nøgleordene for Glarmester Jens Juhl er seriøst glarmesterarbejde kombineret med god kundeservice. Som aktør i et lokalområde er pålidelighed og troværdighed altafgørende for en håndværkervirksomhed. Det har Jens Juhl forstået at leve op til ved altid at tilbyde den bedst mulige faglige vejledning til såvel private kunder som erhvervskunder. Målsætningen er at kunden altid får præcis den glasløsning, som han eller hun har mest glæde af.

Blandt kerneydelserne kan nævnes udskiftning af termoruder, forsatsvinduer og butiksruder. I rådgivningen lægges stor vægt på de mange muligheder for energibesparelser, som de seneste innovative glasløsninger tilbyder moderne byggeri.

Også sikkerheden er et vigtigt aspekt – Jens Juhl har omfattende erfaring med levering og montering af sikkerhedsglas og brandbeskyttelse med brandhæmmende glas. Endvidere rådgiver det nordvestsjællandske glasfirma gerne om, hvordan man med fordel kan udnytte glassets støjreducerende effekt i bygninger, der er plaget af støj og larm – eksempelvis trafikstøj.

Glarmester Jens Juhl har et stort udvalg af slebet glas og individuelt tilpassede spejle – f.eks. til boligens vådrum. Og så har firmaets placering tæt ved kysten betydet, at man har etableret en særligt afdeling med bådruder – til glæde for områdets mange bådejere.