Glarmester Gunnar Jensens Eftf. ApS
Glarmester Gunnar Jensens Eftf. ApS
Bagsværd Hovedgade 162
2880 Bagsværd

Telefon: 44 98 03 04
Fax: 44 98 07 08
Hjemmeside: www.gjglas.dk
Kontakt glarmester
Glarmester Gunnar Jensen Eftf. ApS er et klassisk familieforetagende med rødder tilbage til 1932. Beliggende direkte på Bagsværd Hovedgade er Glarmester Gunnar Jensen den foretrukne glarmestervirksomhed for private og virksomheder i Bagsværd / Gladsaxe, men firmaet udfører selvfølgelig glasopgaver i hele det storkøbenhavnske område samt på det meste af Sjælland.

Glarmester Gunnar Jensen Eftf. har i dag 4 ansatte, som beskæftiger sig med alt inden for glas-, træ- og aluminiumsarbejde. Herunder serviceopgaver og renovering, om- og tilbygninger samt naturligvis alle glasfaglige aspekter vedr. nybyggeri – uanset entreprisens størrelse. Ved større glasopgaver og byggeprojekter har firmaet mulighed for at alliere sig med kolleger fra den faglige fællesgruppe, Glarmestergruppen. Med andre ord er ingen udfordring for stor til Glarmester Gunnar Jensen Eftf. ApS.

80 års firmatradition kombineres hos Glarmester Gunnar Jensen Eftf. ApS med stor faglig stolthed og en omfattende akkumuleret knowhow om glas og glasløsninger. Mange erhvervskunder nyder godt af denne viden – f.eks. i forbindelse med montering af butiksruder, hærdede helglasdøre, alufacader og facadeglas.

Solafskærmning med tonet glas eller folie er også en af firmaets kompetencer – solafskærmende glas benyttes i stigende grad af både private og erhverv, hvor der lægges vægt på indeklima. Glas giver nye arkitektoniske muligheder. Men store glasflader tillader også større solmængde at trænge ind – og her er solafskærmende glas eller folie ofte en oplagt løsning

Glarmester Gunnar Jensen Eftf har i øvrigt eget glassliberi og kan desuden levere glaslåger og glasdøre efter mål.