Glarmester Bernh. Guhle ApS
Glarmester Bernh. Guhle ApS
Ringager 32
2605 Brøndby

Telefon: 43 96 00 07
Fax: 43 96 65 33
Hjemmeside: www.bernh-guhle.dk
Kontakt glarmester
Glarmester Bernh. Guhle ApS er en traditionsrig storkøbenhavnsk familievirksomhed med mere end 40 års erfaring at øse af. Fra lokalerne i Brøndby drives en moderne og alsidig glarmesterforretning, som dækker et bredt spektrum af opgaver med glas.

Firmaet blev stiftet i 1973 af glarmester Bernhard Oskar Guhle, og han fik i 1996 følgeskab af sønnen Brian, der i 2005 overtog styringen ved et planlagt generationsskifte.

Bernh. Guhle ApS klarer naturligvis alle traditionelle udfordringer med glas i forbindelse med nybyggeri og renovering – også større byggeentrepriser. Som agent for den tyske glasproducent Schúco er man stærk inden for profiler til udstillings- og ovenlysvinduer, ligesom kunderne tilbydes facadelementer i aluminium

I firmadomicilet i Brøndby præsenteres kunderne for en række glasløsninger – bl.a. et stort udvalg af glasskillevægge, skydedøre i glas, rækværk med glasværn, foliebelagt glas. Som noget særligt har Bernh. Guhle i øvrigt ansat to tømrere, så man er i stand til at tilbyde at løse lettere tømrer- og snedkeropgaver – eksempelvis lægning af terrassegulve i forbindelse med montering af glasrækværk

Bernh. Guhle råder også over en avanceret slibemaskine til polering af kanter på de mange spejle, man hvert år specialproducerer efter kundernes ønsker og mål.

Endelig har Brøndby-firmaet et stort rammeværksted, hvor man udfører alle former for indramninger af bl.a. malerier, fotografier, broderier m.m.