Albertslund Glarmester
Albertslund Glarmester
Rydagervej 6
2620 Albertslund

Telefon: 43 64 95 55
Fax: 43 62 86 55
Hjemmeside: www.albertslund-glarmester.dk
Kontakt glarmester
Albertslund Glarmester kan fremvise en speciel historie, idet glarmesterfirmaet har eksisteret siden 1854. Firmaet , der i øvrigt har været drevet fra samme adresse i Albertslund siden 1978, er således et af landets ældst daterede glarmestervirksomheder.

Det er klart, at det forpligter, og hos Albertslund Glarmester ApS lægger man da også vægt på at holde de håndværksmæssige traditioner i hævd – idet man dog selvfølgelig er fuldt up to date med den seneste faglige udvikling.

Glarmesteren i Albertslund kan tilbyde alle tænkelige glarmesterydelser. Bl.a. når det gælder nybyggeri, renovering eller underentrepriser ved større projekter. Skal du have lavet en udestue i glas, er det også Albertslund firmaet, du skal have fat i. På værkstedet har man endvidere et stort udvalg af spejle, indmuringsspejle, glashylder, brusedøre og brusevægge. Og så er man stærkt kørende, når det gælder glasmontrer og altanafskærmninger.

Indramning af malerier, litografier, plakater og broderier foretages med stor omhu. Og så afspejler firmaets mangeårige historie sig også i en passion for arbejdet med blyruder, som jo har haft en renaissance i de senere år – ikke mindst i det private byggeri. Isætning af blyruder er en særlig disciplin, som kræver særlig håndværksmæssig omhyggelighed. Det mestrer de ansatte hos Albertslund Glarmester.