Glarmesterhuset, Carl Møller’s Eftf.
Preben Mogensen & Søn
Sølvgade 36 A
1307 København K

Telefon: 33 12 61 47
Fax: 33 13 81 16
Hjemmeside: www.glarmesterhuset.dk
Kontakt glarmester
Glarmesterfirmaet Carl Møllers Eftf. – også kendt som Glarmesterhuset.dk – er et ærkekøbenhavnsk glarmesterfirma med stolte håndværksmæssige traditioner, der rækker helt tilbage til 1899, hvor firmaet blev grundlagt.

Med sin centrale placering i Sølvgade i det indre København er Glarmesterhuset.dk det oplagte valg for løsning af glarmesteropgaver i hele hovedstadsområdet. Carl Møllers Eftf. varetager naturligvis alle traditionelle glarmesterydelser med levering og montering af ruder til byggeri. Herudover udføres alle former for reparationer på vinduesrammer, ruder og glasfacader. Firmaet har specialiseret sig i at betjene institutioner, butikker og kontorer, der stiller særlige krav til glassets holdbarhed og ydeevne. Bl.a. præsenteres et stort udvalg af sikkerhedsglas, energibesparende og solafskærmende ruder samt selvrensende eller støjdæmpende glas.

Carl Møllers Eftf. har endvidere en specialafdeling med ekspertise i indramning af malerier, grafik og plakater.
I butikken i Sølvgade eksponeres bl.a. et omfattende program i spejle og spejlglas – ikke mindst til montering i vådrum som badeværelser, svømmehaller eller ved private bassiner. Carl Møllers Eftf. fremstiller i øvrigt spejle efter mål, ligesom gamle spejle indrammes.

Kig ind i Sølvgade og hør meget mere om glassets mange muligheder i forbindelse med byggeri og boligindretning.